2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Concursul ”Marca Comercială 2021” și-a desemnat câștigătorii

17.06.2022

Aproximativ 140 de întreprinderi înregistrate în cadrul concursurilor „Marca comercială a anului”  și „Premiul pentru realizări în domeniul calității” și-au primit distincțiile binemeritate.

Ceremonia de premiere a avut loc la 16 iunie, în cadrul “Galei Businessului Moldovenesc”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) și Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție (CNA), Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) și Centrul Național de Acreditare din Republica Moldova (MOLDAC).

În deschiderea evenimentului, Sergiu Harea, președintele CCI a RM, a adus sincere mulțumiri partenerilor, dar și participanților care, în ciuda dificultăților din acest an, au reușit să-și unească forțele pentru organizarea unui eveniment care scoate în evidență cele mai competitive întreprinderi din țara noastră.

”Toți învingătorii prezenți aici sunt o dovadă clară a faptului că fiecare companie și brand are nevoie de promovare și că toate acțiunile pe care le întreprind nu sunt în zadar, ci contribuie direct la dezvoltarea mediului de afaceri autohton”, a declarat Sergiu Harea.

Eugeniu Rusu, Directorul General al AGEPI, în cuvântul său de salut, a menționat că la ediția curentă a concursului au participat multe companii merituoase, fapt ce a făcut dificilă selecția câștigătorilor.

„Vreau să felicit câștigătorii, să le doresc succes, să-și păstreze punctele forte pe care le-a apreciat juriul și să le amplifice. Pe ceilalți participanți vreau să-i încurajez să-și etaleze forțele în continuare, să nu renunțe, să muncească cu aceeași ambiție. Până la urmă, cel mai important premiu este aprecierea publicului, pe care dumneavoastră, odată ajunși aici, deja ați obținut-o”, a mai adăugat Eugeniu Rusu.

Totodată, în cadrul Galei Businessului Moldovenesc, cu un mesaj de mulțumire și apreciere către antreprenori și reprezentanții mediului de afaceri au venit  reprezentanții Guvernului Republicii Moldova, Parlamentului, organizațiilor internaționale acreditate la Chisinau și ai autorităților din România prezenți la eveniment.

Fiind la cea de-a XIX-a ediție, concursul „Marca Comercială a Anului” este unul dintre cele mai eficiente instrumente de promovare a mărcilor comerciale pe piața internă şi externă. Peste 1600 de mărci au concurat în cadrul prestigioasei competiții de la lansare sa in anul 2003.

Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității bunurilor și serviciilor” este la cea de a 8-a ediție, iar scopul acestuia este de a evidenția companiile care au implementat cu succes managementul calității și de a promova abordările moderne ale calității. În total, pe parcursul celor 8 ediții, au participat 350 companii.

Noutatea ediției curente a Concursului a fost premierea unor companii cu mențiuni speciale pentru promovarea activă a politicilor prietenoase familiei la locul de muncă.

Concursul „Marca comercială a anului" a fost inițiat în anul 2003 și are drept scop promovarea practicilor de succes în domeniul businessului și de a remarca cele mai competitive întreprinderi din țară care utilizează nu doar strategii de marketing eficiente, ci și standarde internaționale ale management al calității.

Pentru a urmări „Gala Businessului Moldovenesc 2022” accesați link-ul: https://fb.watch/dI1ud1aSnX/