2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

AGEPI va invita la seminarul „Designul industrial - de la creatie la produse competitive” –organizat in cadrul expozitiei nationale ”Fabricat in Moldova”

21.01.2015

In perioada 28 Ianuarie – 1 Februarie 2015, la CIE ”Moldexpo”, va avea loc editia a XIV-a a expozitiei nationale ”Fabricat in Moldova”, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova.

Expozitia ”Fabricat in Moldova” are ca scop promovarea si sustinerea producatorilor, marfurilor si serviciilor autohtone, crearea premiselor pentru lansarea pe piata autohtona, consolidarea pozitiilor pe piata, stabilirea contractelor de colaborare dintre oamenii de afacere din tara, dar si de peste hotarele ei. Evenimentul dat incurajeaza consumatorii de a utiliza marfuri si servicii de la producatorii locali si stimuleaza producerea marfurilor competitive si de calitate.

Traditional, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala (AGEPI) participa la Expozitia nationala „Fabricat in Moldova” cu un stand informational privind sistemului national de proprietate intelectuala, acordind consultanta privind modalitatile de protectie a obiectelor de PI in tara si peste hotare, aspecte privind asigurarea respectarii drepturilor de proprietate intelectuala, conditiile de depunere on-line a cererilor de solicitare a protectiei, modalitatea de accesare a bazelor de date nationale (inventii, desene si modele industriale, marci de produse si servicii, soiuri de plante, indicatii geografice, drept de autor), accesibile publicului non-stop prin intermediul paginii web a AGEPI.

De asemenea, in cadrul programului de manifestari, pe data de 29 ianuarie, AGEPI va organiza un seminar de promovare si diseminare a informatiei privind protectia PI in rindul agentilor economici participanti. Tematica seminarului din acest an este ”Designul industrial – de la creatie la produse competitive”, seminar la care sunt invitati agentii economici participanti la expozitie, cit si persoanele interesate de a afla ce reprezinta designul industrial, care sunt oportunitatile acestuia si cum poate deveni o afacere de success, precum si modalitatile de protectie a acestuia pe pietele de export.

Lucrarile seminarului se vor desfasura in incinta Salii de Conferinte a Pavilionului Central CIE ”Moldexpo” S.A, 29 ianuarie 2015, cu incepere de la ora 10.00.

Participarea la seminar este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Va asteptam la seminar!

Scrisoarea de invitatie

Programul Seminarului

Formularul de participare.