Expozitia nationala “FABRICAT IN MOLDOVA”, editia a V-a

12/20/2005

Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, Asociatia Nationala a Producatorilor din Moldova si Agentia Agroindustriala “Moldova-Vin” Va invita sa participati la editia a V-a a expozitiei nationale universale „FABRICAT IN MOLDOVA”, care va avea loc in perioada 31 ianuarie – 05 februarie 2006, la Chisinau, pe teritoriul CIE „MOLDEXPO” (str. Ghioceilor,1).

Expozitia este patronata de Guvernul Republicii Moldova. Scopul expozitiei este de a contribui la realizarea Strategiei de Crestere Economica si Reducere a Saraciei si programului „Satul moldovenesc”, la crearea conditiilor favorabile pentru sustinerea producatorului autohton, dezvoltarea competitivitatii produsului autohton, precum si a exportului de marfuri si servicii. La expozitie sunt invitate intreprinderi si organizatii din toate ramurile economiei republicii. La inaugurarea oficiala si lucrarile expozitiei va participa conducerea de varf a Republicii Moldova, reprezentanti ai organelor publice centrale si locale, oameni de afaceri, savanti si specialisti, delegatii ale oamenilor de afaceri din CSI si alte tari. Programul de afaceri al expozitiei prevede organizarea de conferinte, seminare si „mese rotunde” pe teme actuale de integrare europeana a republicii si interactiune a organelor statale de conducere cu comunitatea de afaceri, promovare a marfurilor si serviciilor moldovenesti, precum si prezentari de intreprinderi, concursuri, degustari de produse vinicole si alimentare, loterii, concerte etc.

Participand la expozitie veti avea posibilitatea de a extinde contactele profesionale si de a descoperi noi posibilitati pentru afacerile Dvs. Tot in cadrul expozitiei „Fabricat in Moldova” vor fi desemnati castigatorii concursului „Marca comerciala a anului”, a treia editie. Este o actiune importanta in viata agentilor economici, menita sa contribuie la dezvoltarea competitivitatii intreprinderilor autohtone in crearea marcilor si promovarea acestora pe piata interna si externa. Organizatorii concursului sunt Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova si Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI). AGEPI va participa la expozitie cu un stand informational ce va reflecta protectia proprietatii intelectuale in Republica Moldova.

O informatie mai detaliata referitor la participarea la expozitie o puteti primi la Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, Directia Targuri si Expozitii, telefon/fax: 23-84-10; 21-07-25, e-mail: expo@chamber.md, www.chamber.md, la Asociatia Nationala a Producatorilor din Moldova, tel. de contact: 74-94-82; 75-96-83, e-mail: anpprm@mdl.net, www.anpmoldova.org si la Agentia Agroindustriala „Moldova-Vin”, telefon/fax: 21-00-73; 21-02-09.