2024

2023

2022

2021

2020

2019

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

 

Колл-центр:
(+373-22) 400500

Антикоррупционная линия:
(+373-22) 400500

Concursurile Mărcilor şi Vinurilor Recunoscute NOTORIUM

14.09.2020

De 5 ani Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART oferă posibilitatea ca cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Republica Moldova să fie recunoscute de public prin vot on-line securizat de platforma Facebook, pe pagina oficială www.notorium.md.

Pe 1 septembrie, a fost lansat Concursul Național al celor mai Recunoscute Mărci Comerciale din Moldova - NOTORIUM Trademark Awards, ediția a cincea, în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

La Concursul NOTORIUM Trademark Awards se confruntă peste 4500 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 150 de subcategorii de produse și servicii. Participanții concurează pentru distincțiile aniversare (trofeu, medaliile de aur, argint și bronz) şi pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ, care vor fi oferite învingătorilor celor 150 de subcategorii de produse și servicii. 

Conform studiului de marketing „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ, realizat de Xplane Market Research Agency, pe un eşantion de 500 de interviuri, realizate în municipiile Chişinău, Bălţi şi Cahul, în perioada august - septembrie 2019:

  • 70% din consumatorii din Moldova probabil ar cumpăra un produs sau serviciu marcat cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ;
  • 59% din consumatorii din Moldova vor avea încredere în aceste produse sau servicii marcate cu logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ.

În baza acestor date se estimează o creştere cu 20% a vânzărilor pentru aceste produse sau servicii şi creșterea loialităţii şi încrederii consumatorilor moldoveni în ele. Raportul în întregime care cuprinde rezultatele studiului poate fi accesat la adresa https://bit.ly/3iheNDz.

Toate beneficiile participării la Concursul NOTORIUM Trademark Awards  le găsiţi pe https://bit.ly/34TQZ4S

Agenţii economici pot să înscrie mărcile noi în Concurs, până pe data de 25 septembrie, completând formularul pe https://notorium.md/send.

De asemenea, la 1 septembrie curent, compania INTELSTART, în parteneriat cu Gustos.Life, a lansat în premieră Concursul Vinurilor Recunoscute - NOTORIUM Wine Awards sub deviza: Fiecare merită să fie recunoscut!

La Concursul NOTORIUM Wine Awards participă peste 700 de vinuri, spumante și divinuri moldoveneşti, premiate pentru calitate la nivel internaţional. În cadrul acestei competiții vor fi distinse cu Trofeul NOTORIUM Wine Awards top 3 vinuri, la cele 10 categorii, cărora li se va conferi dreptul exclusiv de utilizare a stickerelor cu logotipul VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT şi VOTED ICONIC WINE / SPARKLING WINE / DIVIN. Totodată, învingătorii Concursului vor fi promovaţi în reţelele de supermarketuri şi magazine specializate Fourchette, Fourchette Gourmet, Drink Stock, Boiar Wine Market, Green Hills şi Velmart. 

Conform studiului de marketing „VOTAT VIN RECUNOSCUT, realizat de Xplane Market Research Agency, pe un eşantion de 500 de interviuri, realizate la Chişinău, Bălţi şi Cahul, în perioada 8 - 25 august 2020:

  • 64% din consumatorii din Moldova probabil ar cumpăra o băutură alcoolică marcată cu logotipul VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT;
  • 73% din consumatorii din Moldova vor avea încredere în aceste băuturi alcoolice marcate cu logotipul VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT;
  • 73% din consumatorii din Moldova vor recomanda aceste băuturi alcoolice marcate cu logotipul VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT.

În baza acestor date se estimează o creştere cu 20% a vânzărilor pentru aceste produse şi creșterea loialităţii şi încrederii consumatorilor moldoveni în ele. Raportul în întregime care cuprinde rezultatele studiului poate fi accesat la adresa https://bit.ly/2ReZCP6.

Toate beneficiile participării la Concursul NOTORIUM Wine Awards le puteți afla pe  https://bit.ly/3hZxRWs

Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART şi partenerii săi îndeamnă agenţii economici să transforme criza în oportunitate, participând la Concursurile Mărcilor şi Vinurilor Recunoscute NOTORIUM pentru a creşte vânzările, încrederea şi loialitatea consumatorilor.

Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă sau tip de vin în fiecare subcategorie. Câștigătorii Concursurilor NOTORIUM Trademark Awards 2020 și NOTORIUM Wine Awards vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie.

Pentru detalii accesați www.notorium.mdwww.notorium.wine, solicitați informații de la organizatorii evenimentului la adresa de e-mail: info@notorium.md sau la numerele de telefon: +373.61.01.55.99, +373.60.00.70.50.

Conferința de presă dedicată Concursurilor Mărcilor şi Vinurilor Recunoscute NOTORIUM, care a fost susținută de Directorul general adjunct al AGEPI, Natalia Mogol, Directorul Companiei de proprietate intelectuală INTELSTART LTD, Marian Bunescu, și președintele Asociației Naționale a Companiilor din domeniul TIC, Veaceslav Cunev, poate fi urmărită aici: https://www.privesc.eu/Arhiva/91901/Conferinta-de-presa-cu-tema--Concurs... .