2021

2020

2019

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

 

Колл-центр:
(+373-22) 400500

Антикоррупционная линия:
(+373-22) 400500

Targul de toamna „CONSUM Expo-2012”

10.10.2012

In perioada 5-7 octombrie 2012, la Balti, in incinta Teatrului National „Vasile Alecsandri”, s-a desfasurat editia a XVIII-a a Expo-targului universal de toamna „CONSUM Expo”, organizat de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, filiala Balti si primaria municipiului Balti.

Expo-targul universal „CONSUM Expo” se organizeaza cu expunerea marfurilor si produselor de larg consum, a unei game variate de servicii, constituind o oportunitate reala pentru antreprenori de a se promova pe piata interna si a identifica noi si atractive aspecte de colaborare.

La inaugurarea oficiala a Expo-targului, dna Galina Codita, directorul CCI, filiala Balti a mentionat ca, traditional, Expo-targul „Consum-Expo” ofera oportunitatea ca intreprinzatorii sa-si promoveze marfurile si sa identifice noi aspecte de colaborare. Facilitand accesul la diverse surse si bune practici de dezvoltare a afacerilor, expozitia contribuie la sporirea calitatii si competitivitatii produselor autohtone.

Printre oaspetii de onoare prezenti la deschiderea expozitiei a fost dl Tudor Olaru, vice-presedinte al Camerei de Comert si Industrie, care a mentionat ca Expo-targul „Consum Expo” este pentru agentii economici o modalitate „de numarare a bobocilor”, prezentand si promovand la Balti, rezultatul muncii depuse pe parcursul anului. „E de apreciat mentinerea dialogului public-privat prin prezenta reprezentantilor administratiei publice locale, municipale si raionale in organizarea si desfasurarea evenimentului expozitional, intru sustinerea si dezvoltarea businessului mic si mijlociu” , a mai specificat dl Olaru.

AGEPI a participat la acest eveniment cu un stand informational si, pe langa materialele promotionale prezentate si distribuite, specialistii AGEPI au oferit consultatii atat agentilor economici prezenti la expozitie cat si vizitatorilor interesati de problematica proprietatii intelectuale.

De asemenea, AGEPI a promovat in cadrul acestei expozitii Campania publica de sensibilizare a consumatorilor ”STOP Pirateria si Contrafacerea”, prezentand scopul si obiectivele campaniei, mentionand necesitatea consumarii produselor originale, folosirii soft-urilor licentiate, etc. Celor prezenti li s-au distribuit materiale promotionale (pliante, stickere, pungi cu logo-ul campaniei etc.)

La eveniment au participat 44 de agenti economici din diverse domenii ale economiei nationale, geografic reprezentand diferite localitati ale republicii: municipiile Chisinau si Balti, raioanele Rascani si Sangerei, orasele Drochia, Ialoveni, Edinet, Ceadar-Lunga, Comrat si Criuleni.

Detalii despre Expo-targul universal „CONSUM Expo” pot fi accesate la adresa: www.balti.chamber.md