AGEPI a devenit partenerul oficial al proiectului „StartUp-Moldova” - platforma online de finantare pentru tineret

19.03.2013

La 18 martie curent, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI) a participat la lansarea proiectului „StartUp-Moldova” , initiat de catre Asociatia Obsteasca„Start Moldova”.

„StartUp-Moldova” este o platforma online care are drept scop sustinerea tinerilor in implementarea proiectelor creative, prin alocarea de catre sustinatori a unor contributii financiare intr-un termen stabilit.

In cazul in care proiectul creativ acumuleaza bugetul necesar in timpul propus, fiecare persoana care a contribuit la sustinerea financiara a acestuia primeste din partea elaboratorului proiectului creativ o recompensa, stabilita la momentul plasarii proiectului pe platforma StartUp-Moldova.

Astfel, in scopul incurajarii tinerilor din Republica Moldova de a genera idei si proiecte creative, precum si a promovarii sistemului national de proprietate intelectuala, AGEPI va participa in calitate de partener oficial si va asigura, la necesitate, consultanta gratuita referitoare la protectia drepturilor de proprietate intelectuala.

Platforma online urmeaza a fi implementata la inceputul lunii mai, iar mai multe detalii le gasiti pe pagina web http://www.startup-moldova.com/