A A A
20.03.2018

Romanian

Pe 20 martie anul curent, la sediul Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), s-a desfășurat cea de-a V-a ședință a Comitetului de Conducere al proiectului de asistență tehnică „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul are drept scop principal îmbunătățirea modului de aplicare a legislației în domeniul respectării drepturilor de proprietate intelectuală.

20.03.2018

Romanian

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în comun cu Serviciul Vamal și Inspectoratul General al Poliției invită reprezentanții mass-media la Conferința de presă privind lansarea Raportului național privind respectarea drepturilor de proprietate intelectuală. 

Conferința va avea loc miercuri, 21 martie, ora 10:00, la sediul Serviciului Vamal, Sala de Conferințe (parter), str. N. Starostenco 30, mun. Chișinău.

19.03.2018

Romanian

Pe 16 martie curent, Directorul general al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), Lilia Bolocan a participat la Conferința internațională cu genericul ”Proprietatea industrială – în Prezent și în Viitor”, la Sofia. Evenimentul a avut loc în contextul preluării de către Republica Bulgaria a Președinției Consiliului Uniunii Europene. Conferința internațională a fost organizată de către Oficiul de Brevete din Bulgaria cu suportul Ministerului Culturii al Republicii Bulgaria.

19.03.2018

Romanian

În perioada 19 – 30 martie 2018, la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), are loc o serie de seminarii și ateliere de instruire în domeniul indicațiilor geografice (IG), denumirilor de origine (DO) și specialităților tradiționale garantate (STG), destinate producătorilor din Republica Moldova.

Evenimentele sunt organizate în cadrul Planului de acțiuni de implementare al Proiectului de asistență tehnică al Uniunii Europene „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală” în Republica Moldova, fiind realizate în colaborare cu AGEPI.

15.03.2018

Romanian

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) vă informează că în scopul uniformizării procedurii de examinare de fond a cererilor de înregistrare a mărcilor depuse pe cale națională și a celor parvenite prin procedura Sistemului de la Madrid (internațională), se modifică procedura de examinare a opozițiilor/observațiilor depuse împotriva înregistrării cererilor de înregistrare a mărcilor parvenite prin procedura internațională.

05.03.2018

Romanian

În perioada 2-3 martie curent, la Chișinău, a avut loc întâlnirea bilaterală la nivel de Directori Generali ai Agenţiei de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) şi Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci din România (OSIM). Întrevederea a avut drept scop principal agrearea și semnarea Programului Comun de Cooperare dintre AGEPI și OSIM pentru anii 2018-2019 și consolidarea relaţiilor de cooperare în domeniul proprietăţii intelectuale între cele două oficii.

01.03.2018

Romanian

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) lansează, în perioada 1 martie – 26 aprilie 2018, unui concurs de fotografie pe tema "Femei care inspiră".

Obiectivul concursului este de a evidenţia rolul important pe care femeile îl au astăzi în domeniul inovării și creativității, precum și în scopul desfăşurării activităţilor consacrate Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale, care tradițional, se sărbătorește pe 26 aprilie.

Pagini

Subscribe to AGENȚIA DE STAT PENTRU PROPRIETATEA INTELECTUALĂ RSS