A A A
15.12.2017

Romanian

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) a organizat pe 14 decembrie, la sediul Incubatorului de afaceri din Soroca, un seminar de instruire cu genericul ”Extinderea rolului proprietății intelectuale în calitate de componentă integră a activității economice a IMM”.

La seminar au fost invitate ÎMM-urile care activează în calitate de rezidenți în cadrul Incubatorului de afaceri din Soroca, dar și alte întreprinderi care sunt interesate de subiect.

14.12.2017

Romanian

Pe 13 decembrie, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) a organizat un seminar de instruire cu genericul „Rolul protecției mărcilor și designului industrial în dezvoltarea economică”, pentru studenții anului IV, departamentul Design și Tehnologii Poligrafice, Facultatea Textile și Poligrafie, din cadrul Universității Tehnice a Moldovei (UTM).

Seminarul a avut drept scop familiarizarea studenților cu sistemul național de protecție și valorificare a proprietății intelectuale.

13.12.2017

Romanian

Pe 13 decembrie anul curent, la sediul Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), s-a desfășurat cea de-a patra ședință a Comitetului de Conducere al proiectului de asistență tehnică „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul are drept scop principal îmbunătățirea modului de aplicare a legislației în domeniul respectării drepturilor de proprietate intelectuală.

13.12.2017

Romanian

Prin Ordinul Directorului General al AGEPI nr. 251 din 11 decembrie 2017 cu privire la aplicarea versiunii 2018 a ediţiei a 11-a a Clasificării Internaţionale a Produselor şi Serviciilor în scopul înregistrării mărcilor (CIPS), emis în temeiul deciziei Comitetului de experţi al Uniunii de la Nisa (adoptată în cadrul sesiunii a 27-a din 01-05 mai 2017), începând cu 1 ianuarie 2018, se pune în aplicare versiunea 2018 a ediției a 11-a a CIPS.

Conform punctului 1 al Ordinului:

11.12.2017

Romanian

În perioada 11-15 decembrie 2017, la Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) se desfăşoară cursul de instruire „Protecția proprietății intelectuale în Republica Moldova. Aspecte practice” pentru judecătorii și procurorii antrenați în procesul de formare continuă realizat de către Institutul Național de Justiție (INJ).

La cursul de instruire participă judecători din cadrul judecătoriei Chișinău şi judecătoriilor teritoriale, Curții de Apel Chișinău, Bălţi, Cahul precum şi procurori ai Procuraturii Generale şi procuraturilor teritoriale.

11.12.2017

Romanian

Pe data de 18 decembrie 2017, ora 14.00, în incinta AGEPI, va avea loc examenul de atestare a candidaţilor pentru obţinerea calităţii de mandatar autorizat în domeniul proprietăţii intelectuale. Subiectele pentru examenul de atestare pot fi accesate la următoare adresă: http://agepi.gov.md/ro/content/atestarea-mandatarilor-autorizati.

10.12.2017

Romanian

Am primit cu adâncă îndurerare şi profund regret vestea dispariţiei dintre noi a Maestrului de balet Vladimir Curbet, Artist al Poporului din Republica Moldova, Artist al Poporului din URSS, Laureat al Premiului de Stat, Cavaler al „Ordinului Republicii”. Alături de întregul Neam, deplângem această pierdere irecuperabilă a unei stele de primă mărime a culturii naţionale.

08.12.2017

Romanian

Pe 8 decembrie curent, la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) a avut loc şedinţa comună de lucru a membrilor Observatorului respectării drepturilor de proprietate intelectuală. La întâlnire au participat reprezentanții AGEPI, Procuraturii Generale, Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Poliţiei, Serviciului Vamal și Agenţiei pentru Protecţia Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei.

07.12.2017

Romanian

Pe 7 decembrie 2017, la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) a avut loc seminarul internațional cu genericul „Rolul Ministerelor și Agențiilor în dezvoltarea și promovarea produselor cu Indicație Geografică (IG): experiența europeană și acțiuni de implementare în Republica Moldova”. Evenimentul a fost organizat de Proiectul de asistență tehnică „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, în colaborare cu AGEPI.

07.12.2017

Romanian

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) organizează joi, 14 decembrie, la sediul Incubatorului de afaceri din Soroca, seminarul de instruire cu genericul ”Extinderea rolului proprietății intelectuale în calitate de componentă integră a activității economice a IMM”.

La seminar au fost invitate ÎMM-urile care activează în calitate de rezidenți în cadrul Incubatorului de afaceri din Soroca, dar și alte întreprinderi care sunt interesate de subiect.

Pagini

Subscribe to AGENȚIA DE STAT PENTRU PROPRIETATEA INTELECTUALĂ RSS