2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Va invitam sa participati la Expozitia Internationala Specializata “INFOINVENT-2013”!

31.07.2013

In perioada 19-22 noiembrie 2013, la Centrul International de Expozitii „Moldexpo” SA, va avea loc Expozitia Internationala Specializata „Infoinvent, editia a XIII-a.

Expozitia este organizata de catre Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI) in cooperare cu Academia de Stiinte a Moldovei, Agentia pentru Inovare si Transfer Tehnologic a ASM (AITT) si CIE „Moldexpo” SA.

EIS „INFOINVENT” este un for al proprietatii intelectuale, creativitatii si inovarii, scopul principal al careia consta in sustinerea si promovarea creativitatii si proprietatii intelectuale, atragerea investitiilor in activitatea de inovare si transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea inventiilor, tehnologiilor si materialelor noi in economia nationala, dezvoltarea cooperarii tehnico-stiintifice internationale.

Noutatea editiei actuale a expozitiei consta in extinderea categoriilor de expozanti si de lucrari prezentate, gratie includerii unor compartimente expozitionale noi, precum:

  •  Produse/servicii inovative;
  •  Proiecte inovationale si de transfer tehnologic;
  •  Creatia tinerilor;
  •  Industrii culturale si creative.

Acest fapt va permite participarea atat a inventatorilor si cercetatorilor, cat si a intreprinderilor, inclusiv din sfera businessului mic si mijlociu, mesterilor populari, tineretului studios, altor persoane creative din republica.

Totodata, in cadrul expozitiei va fi organizata o Conferinta inovationala nationala, cu participare internationala, care va intruni experti si practicieni in domeniul crearii, protectiei si valorificarii proprietatii intelectuale, precum si a potentialului inovativ. Participantii la expozitie, inclusiv intreprinderile din republica, care doresc sa-si dezvolte afacerile in baza inovatiilor, vor avea posibilitatea sa se familiarizeze cu cele mai noi realizari stiintifice si inovationale, prezentate in cadrul Bursei inventiilor si tehnologiilor noi din diverse domenii. De asemenea, in cadrul expozitiei va fi organizata o serie de concursuri, cu implicarea participantilor la expozitie.

Persoanele interesate de promovarea celor mai bune elaborari din diverse domenii tehnico-stiintifice pe piata nationala si internationala, creatiilor tinerilor din republica si intreprinderilor inovative din sectorul businessului mic si mijlociu sau de facilitarea procesului de atragere a investitiilor in activitatea de inovare si transfer tehnologic vor avea posibilitatea de a lua parte activa la platforma pentru schimb de experienta internationala in domeniul proprietatii intelectuale.

Prin desfasurarea expozitiei organizatorii creeaza conditii pentru promovarea pe piata a noilor obiecte de proprietate intelectuala, produselor si serviciilor inovative, intreprinderilor inovationale mici si mijlocii, pentru atragerea investitiilor in domeniul inovarii si transferului de tehnologii.

Comisia de experti si Juriul international ai expozitiei vor mentiona cele mai relevante elaborari cu premii si distinctii valoroase, acordate de Guvernul Republicii Moldova, Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (OMPI), AGEPI, ASM, AITT, Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, precum si de alti parteneri ai expozitiei.

Termenul de inregistrare la expozitie si depunere a documentelor: pana la 4 septembrie 2013.

O informatie detaliata despre EIS „Infoinvent-2013”, inclusiv Regulamentul de organizare si desfasurare a expozitiei, formularele de participare, componenta nominala a Comisiei de experti si Juriului international pot fi accesate pe site-ul www.infoinvent.md/.

Grabiti-va, pana la expirarea termenului stabilit au ramas – 43 zile!

ProgramulEIS „Infoinvent-2013.