2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Seminar de instruire privind utilizarea instrumentelor oferite de platforma Knowing IPR Hub

12.10.2020

Pe 12 octombrie curent, a avut loc webinar cu genericul „Patent analytics and IPR management training”, organizat ca parte a unui seminar de instruire în cadrul proiectului Consolidarea inovațiilor în regiunea Dunării prin cunoștințele de inginerie și managementul drepturilor de proprietate intelectuală (KnowING IPR), proiect la care Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) este partener.

Webinarul a avut drept scop familiarizarea participanților cu platforma Knowing IPR, elaborată în cadrul proiectului și instruirea practică a acestora cu privire la utilizarea instrumentelor oferite de platformă. 

În cadrul evenimentului din 12 octombrie a avut loc lansarea seminarului de instruire și prezentarea platformei și a materialelor instructive de suport. A avut loc și un schimb de opinii privind rolul managementului de PI în crearea parteneriatelor cercetare-antreprenoriat. La evenimentul organizat de către AGEPI au participat reprezentanți ai universităților din Republica Moldova, Camerei de Comerț și Industrie și mandatari autorizați.

În următoarele două zile, 13 și 14 octombrie, va avea loc partea de autoinstruire în cadrul clasei virtuale, studierea materialelor de suport și exersarea practică a instrumentelor platformei. Evenimentul se desfășoară concomitent în următoarele state partenere: Croația, Bosnia și Herțegovina, Moldova Slovacia și Ucraina.

Proiectul KnowING IPR este format dintr-un consorțiu regional cuprinzând parteneri din următoarele țări: Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Germania, Republica Cehă, Republica Moldova, Romania,  Serbia, Slovenia, Slovacia, Ucraina și Ungaria.

Oportunitățile lansate în cadrul proiectului, precum și informații despre activitățile implementate pe parcursul implementării proiectului sunt anunțate pe site-ul oficial al proiectului:

http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/knowing-ipr  și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/knowingipr/ .