Salonul International de Inventii si Tehnologii Inovationale „Аrhimede”

23.01.2014

In perioada 1-4 aprilie 2014, la Moscova, in incinta Centrului Expozitional „Sokolniki”, se va desfasura cea de-a XVII-a editie a Salonului International de Inventii si Tehnologii Inovationale „Аrhimede”, organizata cu suportul Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale (OMPI).

Programul Salonului va include:

  • Expozitia de Inventii si Tehnologii Inovationale; 
  • Conferinta privind protectia juridica a rezultatelor activitatii intelectuale; 
  • Universitatea Internationala a Inventatorului; 
  • Prezentare de tehnologii avansate; 
  • Concursul "Marca comerciala - Leader".

Cea de-a XVII-a editie este foarte promitatoare pentru participantii salonului „Arhimede”, deoarece vine cu o varietate mare de premii. Pentru elaborarile cele mai interesante si de perspectiva din punct de vedere al aplicarii industriale, Comisia de experti si Juriul International vor inmana participantilor medalii, diplome, distinctii si premii, inclusiv banesti, din partea organizatorilor si partenerilor Salonului „Arhimede”.

Cea mai inalta distinctie a Salonului – Premiul Mare „Arhimede de Aur” - se acorda anual pentru un grup de exponate. Cei mai buni inventatori vor fi distinsi cu Ordinul „Pentru Creatie” de gradele I si II, cu medaliile „Laureat al Salonului Arhimede”.

Editia din anul trecut a intrunit 836 de participanti din 18 state, printre care si Republica Moldova. Reprezentantii acestor state au demonstrat 233 de inventii si produse inovationale noi.

Pentru detalii accesati: www.archimedes.ru