Proprietate intelectuală - Viziune fără iluzie

20.05.2020

Pe 21 mai curent, Oficiul de Brevete din Letonia (LPO) organizează Conferința internațională „Proprietate intelectuală - viziune fără iluzie”, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Acest eveniment urma să aibă loc la Riga, însă din cauza pandemiei COVID-19, a fost transformat într-un webinar şi va fi transmis online.

Din numele oficiului leton, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită orice persoană interesată să participe la Conferinţa online „Proprietate intelectuală - viziune fără iluzie”.

În cadrul evenimentului veţi avea ocazia să auziţi mai mulți experți din domeniul proprietăţii intelectuale (PI), care își vor împărtăși experiența și cunoștințele despre rolul PI în creșterea economică dar şi în celelalte domenii adiacente. De asemenea, veţi avea posibilitate să puneți întrebări şi să faceți schimb de opinii cu experţi de talie internațională de la instituții precum: Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI), Oficiul European de Brevete (OEB), Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) etc.

Conferinţa este publică, fără înregistrare prealabilă, evenimentul fiind transmis în regim LIVE prin intermediul platformei Sli.do.  

Agenda conferinței și alte detalii referitoare la eveniment sunt disponibile la următoarea adresă: https://www.conference2020.lv.

În cazul în care aveți întrebări, nu ezitați să contactați echipa de organizare a conferinței prin e-mail: Conference2020@lrpv.gov.lv.