Invitație la Olimpiada Internațională pentru Tineri, din Coreea

18.05.2019

În perioada 23-25 august 2019, în or. Seul, Republica Coreea de Sud, va avea loc cea de-a III-a ediție a Olimpiadei Internaționale pentru Tineri din Coreea 4i (KIYO). Evenimentul este organizat de Asociația Femeilor Inventatoare și Antreprenoare din Coreea (WWIEA) cu suportul Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI),  Organizației Eurasiatice de Brevet (OEAB), Federația Internațională a Asociațiilor de Inventatori (IFIA), Universitatea Națională din Seul și alți parteneri.

KIYO reprezintă un eveniment care oferă  tinerilor inventatori posibilitatea de ași împărtăși ideile, invențiile, inovațiile și obiectele de proprietate intelectuală și asigură o platformă excelentă de comunicare pe diverse domenii tehnico-științifice.

Tinerii interesați să participe la Olimpiadă de la Seul  trebuie să depună cereri de participare până la data de 28 iunie 2019.

Pentru mai multe informații referitoare la eveniment, inclusiv condițiile de participare și aranjamentele logistice, accesați site-ul http://kiyo4i.com/en sau contactați-ne  la telefon: 022400593 sau e-mail: ecaterina.popa@agepi.gov.md/

Menționăm că Republica Moldova a participat la ediția din anul 2017 a Olimpiadei Internaționale pentru Tineri din Coreea 4i, iar lucrarea prezentată a fost distinsă cu medalie de argint.

În anul 2017 la Olimpiada de la Seul au fost prezenți în jur de 500 de participanți din peste 20 de țări.