2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Concurs pentru crearea unei imagini cu tema: „Creativitatea digitală. Redefinirea culturii”

11.03.2016

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) anunță lansarea concursului pentru crearea imaginii cu tema: „Creativitatea digitală. Redefinirea culturii”.

Scopul concursului constă în promovarea informației din domeniul proprietății intelectuale, stimulării procesului de creativitate și inovare a populației, precum și în scopul desfăşurării activităţilor consacrate Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale în Republica Moldova, care tradițional, se sărbătorește pe 26 aprilie.

Imaginea trebuie să se încadreze în tematica: ”Creativitatea digitală. Redefinirea culturii”, să reprezinte o creaţie personală și originală a autorului (grupului de autori) și să constituie o reprezentare grafică: desene, cuvinte, litere, cifre, alte elemente figurative sau combinaţii ale acestora. Un autor (un grup de autori) poate prezenta la concurs nu mai mult de 3 imagini diferite.

La concurs pot participa persoane fizice, prin completarea cererii de participare în format electronic la următoarea adresă: https://goo.gl/P0sZnI . Imaginea poate fi transmisă prin email la adresa: victoria.severin@agepi.gov.md în format .jpg, .jpeg sau .png, pînă pe 1 aprilie 2016.

În perioada 2 – 20 aprilie 2016, toate imaginile prezentate de către candidați vor fi plasate într-un album special dedicat concursului pe pagina oficială de Facebook a AGEPI (https://www.facebook.com/AGEPI/). Numărul de distribuiri, comentarii și like-uri va fi luat în considerare la evaluarea lucrărilor de către membrii Comitetului organizatoric. De asemenea, la analizarea lucrărilor se va ține cont de originalitatea imaginii, creativitatea designului și reprezentativitatea imaginii în raport cu tematica propusă.

Autorul celei mai reușite imagini va beneficia de un premiu bănesc de 2000 de lei. Cei care se vor clasa pe locul II şi III vor primi diplome și premii.

Totalurile concursului vor fi anunțate pe 26 aprilie curent, în cadrul ședinței festive dedicate Zilei Mondiale de Proprietate Intelectuală, care va avea loc la AGEPI, cu prezentarea imaginilor ce s-au clasat pe pozițiile I, II și III.

Tematica Zilei Mondiale de Proprietate Intelectuală din acest an este „Creativitatea în mediul digital. Redefinirea Culturii”. Începînd cu anul 2000, această zi se celebrează anual, în conformitate cu decizia Adunării Generale a Statelor-membre ale Organizației Mondiale de Proprietate Intelectuală.

AtaşamentMărime
PDF icon Regulament_imagine_creativa.pdf46.5 KB