2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

AGEPI a primit distincția ”Cea mai bună companie pe piața serviciilor”

11.03.2015

În contextul realizării obiectivelor pentru anul 2014, cît și și a provocărilor apărute pe parcursul anului, mass media a reprezentat pentru AGEPI un instrument de reflectare a dinamicii sistemului național de PI și un partener de încredere.

La începutul anului 2015, în cadrul concursului ”Best companies of the year” realizat de către revista ”Business class”, AGEPI a fost distinsă cu titlul de ”Cea mai bună companie pe piața serviciilor”.  Pentru selecția câștigătorilor au fost luate în calcul voturile cititorilor revistei, precum și părerea experților din mediul de afaceri.

Conform revistei ”Bussines class”, în 2014, AGEPI s-a remarcat prin implementarea proiectelor noi și realizărilor în domeniul dezvoltării Proprietății Intelectuale atât pe plan național cît și internațional.

Printre domeniile prioritare care au fost reflectate și apreciate în cadrul concursului a fost realizarea Planului de acțiuni în scopul implementării Acordului dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeana cu privire la protecţia indicaţiilor geografice ale produselor agricole şi alimentare; implementate proiecte noi precum sistemul  de ”Gestionarea colectivă a drepturilor de autor și drepturi conexe”, care va contribui la optimizarea și creșterea transparenței acestui sistem în RM, de asemenea, punerea în aplicare a serviciul on-line de depunere a cererilor OPI.

Un alt fapt ce atras atenția experților, a fost măsurile întreprinse în scopul fortificării potențialului inovativ al universităților din RM prin utilizarea sistemului PI, incluzând implementarea proiectului Tempus TecNet ”rețea de transfer tehnologic” cu participarea universităților din Republica Moldova și Uniunea Europeana. În 2014, AGEPI în colaborare cu Ministerul Educației a demarat Campania de sensibilizare a elevilor din municipiul Chișinău asupra fenomenelor pirateriei și contrafacerii -  ”Stop Pirateria” s.a.

Mulțumim cititorilor pentru încrederea acordată și  experților din mediul de afaceri pentru aprecierea înaltă.

AGEPI va continua să presteze constant servicii de calitate în conformitate cu standardele internaționale, astfel sporind încrederea utilizatorilor.