AGEPI participă la Salonul Internaţional de Carte de la Chişinău

01.09.2015

În perioada 31 august – 3 septembrie, Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală participă cu un stand informaţional la cea de-a XXIV – a ediţie a Salonului Internaţional de Carte, organizat de Biblioteca Naţională a Republicii Moldova.

În cadrul Salonului sunt programate o serie de evenimente, printre care: expoziţia-tîrg de producţie editorială cu prezenţa a peste 180 edituri din 15 ţări, expoziţii ale artiştilor plastici, master class-uri, colocviul bibliotececonomic Internaţional, şedinţa cenaclului „Ideal” consacrat operei lui Grigore Vieru, prezentări de carte, mese rotunde etc. Salonul va culmina pe 3 septembrie, cu gala premiilor Festivalului Internaţional al Cărţii şi al Lecturii.

La standul informaţional al AGEPI sunt prezentate publicaţiile oficiale ale Agenţiei, o serie de publicaţii de popularizare a cunoştinţelor privind multiplele aspecte ale protecţiei şi respectării drepturilor de proprietate intelectuală, editate în anul curent, de asemenea sunt acordate consultaţii privind abonarea sau consultarea on-line a publicaţiilor oficiale ale AGEPI.

Vă asteptăm să vizitaţi standul AGEPI în cadrul Salonului Internaţional de Carte!

Pentru programul Salonului accesaţi http://www.bnrm.md/.