Activitati de promovare a proprietatii intelectuale la Soroca si Ungheni

02.09.2008

In perioada 22-28 august curent AGEPI au participat cu un stand informational consacrat protectiei PI in Republica Moldova la expo-targurile: „UngheniExpo-2008” si „SorConsumExpo-2008”. Expozitiile in cauza au fost organizate de filiala Camerei de Comert si Industrie Balti, cu ocazia hramurilor oraselor Ungheni si Soroca.

In cadrul celor doua manifestari specialistii AGEPI au oferit consultatii privind modalitatile de protectie a obiectelor de proprietate intelectuala atat pentru agentii economici prezenti la expozitie, cat si pentru vizitatorii particulari, au prezentat publicatiile oficiale ale Agentiei in domeniul PI: „BOPI”, „Intellectus”, „AGEPI Info”, alte materiale promotionale.

Manifestarile in cauza au adunat agenti economici din diferite ramuri ale economiei nationale, cu o gama variata de produse, oferind astfel posibilitatea de a face un schimb oportun de experienta, benefic atat pentru dezvoltarea continua a businessului, cat si pentru consolidarea relatiilor inter-ramurale. Vizitatorii targurilor au avut posibilitatea de a se familiariza cu succesele de ultima ora ale producatorilor autohtoni si cu modalitatile de protectie prin drepturi de PI a marfurilor expuse, iar oamenii de afaceri – de a incheia diverse contracte de afaceri.