Login:


Parola:


Inregistrare

Expozitia Europeana a Creativitatii si Inovarii "EUROINVENT"


EUROINVENTForumul Inventatorilor Romani in parteneriat cu Universitatea Tehnica Gh. Asachi, Universitatea Al. I. Cuza si EUROPE DIRECT Iasi organizeaza in mai Expozitia Europeana a Creativitatii si Inovarii EUROINVENT. Evenimentul se adreseaza inventatorilor, cercetatorilor, studentilor si doctoranzilor de la universitatile cu profil de cercetare.

La manifestare pot participa reprezentanti ai asociatiilor inventatorilor, precum si cercetatori independenti din mai multe tari europene. In cadrul expozitiei vor fi expuse inventii, tehnologii, cercetari inovative si proiecte elaborate in ultimii 5 ani, care vin in sprijinul creativitatii. Pentru doctoranzi se organizeaza sectiunea Cercetari Inovative, pe langa clasificarea standard a inventiilor. Acestia vor putea prezenta cercetarile din cadrul temelor de doctorat. Toate prezentarile vor fi jurizate si premiate.

In cadrul evenimentului se va desfasura un workshop Creativitatea romaneasca in context european (cu sectiunile: Proprietatea intelectuala si dreptul de autor in actualul context geopolitic, Creativitatea tehnico-stiintifica romaneasca trecut, prezent si viitor, Valorizarea mostenirilor culturale si tehnico-stiintifice), si Salonul national de carte tehnico-stiintifica (unde vor fi premiate carti aparute in ultimii doi ani si edituri care au tiparit lucrari reprezentative pentru cercetarea romaneasca).

La final, se va edita un catalog in limba engleza (cu ISBN) care va cuprinde datele despre participanti si inventiile lor.

Persoana de contact: Andrei Victor SANDU +(40) 745438604, e-mail: euroinvent@yahoo.com

Detalii: www.eudirect.ro/euroinvent/