Spre atentia mandatarilor autorizati

05/07/2009

In cadrul adunarii cu mandatarii autorizati din 02.04.09, au parvenit propuneri din partea acestora in vederea gestionarii efective a activitatii si diseminarii informatiei referitoare la activitatea lor, pentru a implica activ segmentul public in procedura de acordare a protectiei obiectelor de proprietate industriala, precum si in scopul respectarii legislatiei privind accesul la informatie.

Reiesind din propunerile mentionate, administratia AGEPI a facilitat posibilitatea mandatarilor autorizati interesati de a disemina si plasa informatia despre activitatea lor pe pagina web AGEPI (ordinul Directorului General nr.46 din 24.04.09) sub forma de „Banner”.

Banner-ul se va plasa pa pagina web AGEPI, pentru atragerea clientilor potentiali fata de serviciul prestat, formarea imaginii prestatorului si determinarea clientului de a trece la pagina web personala a mandatarului autorizat.

Banner-ul poate fi static sau dinamic, reprezentand un hyperlink la pagina web personala a mandatarului autorizat, la datele initiale ale mandatarului autorizat (adresa, telefon, fax, etc.) sau informatia din lista mandatarilor autorizati de pe pagina web AGEPI.

Banner-ul se va elabora de catre mandatarii autorizati si va prezenta un dreptunghi cu dimensiunile 195x60 pixeli.

Administratia AGEPI isi rezerva dreptul de a redacta informatia prezentata cu acordul mandatarului autorizat.

Pentru acoperirea cheltuielilor ce tin de amplasarea si gestionarea acestei informatii, este necesara transferarea pe contul AGEPI a unei taxe lunare de 500 lei.

Optional pot fi comasate dupa inaltime doua suprafete intr-un bloc (60x2=120 pixeli), corespunzator pretul se va dubla.

Ordinea amplasarii banerului va fi in functie de timpul achitarii de catre mandatarul autorizat a serviciului informational.

Detalii la telefonul: 400 - 644